avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Se pot aduce cetateti nepalezi pe o firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Se pot aduce cetateti nepalezi pe o firma nou infiintata? ...

Buna ziua,

Se pot aduce cetateti nepalezi pe o firma noi infiintata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 2 Noiembrie 2023
În ce sens, sa-i angajati?
da sa ii angajam
In conditiile legii, se pot aduce si angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am angajat 3 muncitori straini, nepalezi, nu corespund cerințelor ... sriramina sriramina Am angajat 3 muncitori straini, nepalezi, nu corespund cerințelor noastre. Condiția a fost sa știe limba engleza și sa aibă calificare mașinist utilaj. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot detasa cetateni non ue, din europa ( a se preciza ... liveomars liveomars Buna ziua, Pot detasa cetateni non UE, din Europa ( a se preciza ca nu sunt nepalezi, philipinezi, etc.), angajati pe firma din Romania, pentru un proiect pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o societate are angajați nepalezi. dacă unul dintre ... marianadavid marianadavid Bună ziua, O societate are angajați nepalezi. Dacă unul dintre ei suferă un accident cu ITM cine face cercetarea evenimentului? Angajatorul? Am cautat ... (vezi toată discuția)