avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! În anul 2019 am împrumutat (fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! În anul 2019 am împrumutat (fără contract, exista ...

Buna ziua! În anul 2019 am împrumutat (fără contract, exista doar OP și conversații) un "prieten" cu o suma destul de mare de bani care trebuia sa îmi fie restituita în 2020 însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. Banii au fost trimiși pe contul bancar al fiicei acestuia (minora).

Se mai poate face ceva pentru recuperare? Ar mai putea fi luată în considerare o plângere pentru înșelăciune?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:42, 3 Noiembrie 2023
Dacă există conversații din care să rezulte împrumutul acordat și termenul de rambursare al acestuia, puteți să încercați să vă recuperați banii prin instanță. Nu văd cum ați putea rezolva printr-o plângere penală să vă recuperați suma împrumutată, mai ales pe acuzația de înșelăciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? ionescu12 ionescu12 Buna ziua ! V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns in situatia de mai jos ! In urma cu doi ani , eram intr-o relatie cu un barbat, pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica coneofcold coneofcold RECUPERARE IMPRUMUT PERSOANA FIZICA La inceputul acestui an am imprumutat o fosta iubita cu o suma de bani semnificativa (as spune chiar mare) de care avea ... (vezi toată discuția)