avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere penala in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere penala in instanta

Buna ziua. In urma cu 2 jumatate ani eu si iubitul meu am avut o cearta care s-a soldat cu o lovitura , am sesizat politia si astfel a fost deschis un dosar pentru lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP) alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin.(1) C.pen. Dupa doi ani noi ne-am impacat ,dar mergand la politie mi s-a spus ca nu pot sa retrag plangerea si ca va trebui sa astept procesul din instanta. Mentionez ca nu am mai fost chemata fizic la declaratii in aceasta perioada .Intrebarea mea este: pot cere retragerea plangerii in instanta? care sunt repercursiunile?
Cel mai recent răspuns: samuela , utilizator 11:59, 3 Decembrie 2023
imi cer scuze , o sa revin pe topicul meu

multumesc!

gi-jane2 a scris:

Doamna, nu mai postați în topicul altora, postați în topicul deschis de dvs!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale sau impacarea partilor ? cezarad cezarad Am o intrebare. Intr-un dosar, o persoana a fost atacata de mai multi indivizi si batuta. Incadrarea juridica - loviri si alte violente, art. 193 NCP ;i ... (vezi toată discuția)
Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau ... Andreea12389ff Andreea12389ff Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau declarația înapoi și am trecut și prin tribunal se poate lua înapoi? (vezi toată discuția)
agresiune si vatamare corporala Mihai Sia Mihai Sia Salutare tuturor! Am nevoie de ajutor in legatura cu o situatie. Un baiat a agresat si a lovit o persoana de sex feminin ( acesta atat in momentul in care a ... (vezi toată discuția)