avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoanele cu handicap accentuat plătesc impozit la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoanele cu handicap accentuat plătesc impozit la dobânzi?

Buna ziua.Persoanele cu handicap accentuat plătesc impozit pe veniturile realizate din dobânzi?
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:18, 5 Noiembrie 2023
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat ... olga2011 olga2011 va rog sa mi spuneti daca persoanele cu grd.de handicap accentuat beneficiaza de scutirea de impozit pe pensia de limita de varsta. si daca da ce acte trb sa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit persoana cu handicap n_roxxanne n_roxxanne Conform legii, persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe venit. Angajatorii (societatile) sunt oblihgate sa nu retina acest impozit? care ... (vezi toată discuția)