avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare la OSIM Bună seara am făcut și ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare la OSIM Bună seara am făcut și înființat de ...

Inregistrare la OSIM
Bună seara am făcut și înființat de la zero cel mai puternic sindicat în 18 ianuarie 1990 și l-am condus pana acum doi ani . Ii pot inregistra numele Sinducatul la OSIM având în vedere ca eu l-am creat în 1990 sj sunt cunoscut ca fondator în tara și în afara ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:16, 10 Noiembrie 2023
daca nu e deja inregistrat desigur! e posibil ca cei care il conduc de acum 2 ani incoace sa faca opozitie si sa va judecati. faptul ca dvs l-ati infiintat n-are nici o relevanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Ce riscam daca folosim marca si sloganul inainte de finalizarea procesului de inregistrare? doinytza doinytza Firma noastra are depuse la OSIM cereri de inregistrare marca si respectiv slogan.Ce riscam daca le utilizam inainte de a primi certificatul OSIM pentru ele? ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci care este deja inregistrata in alta clasa mjuovy mjuovy Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii: Am depus la OSIM inregistrarea a 6 marci pentru niste produse medicale (suplimente nutritive), in clasele 5 si ... (vezi toată discuția)