avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am ...

Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am banii?neavând partaj făcut și fiind divorțată de 7 ani.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti grija, mai bine rezolvati problema pe cale amiabila.
Mai doresc sa întreb CV.sora lui ma obliga sa vind casa.nu el.sora lui ma amenință în continuare ca dk ii dau 500 mil îl ia de mina și merge cu mn la notar.ne am certat într-un. Mega image
acest răspuns util
E, pe sor-sa nu trebuie sa o luați în seama, doar ca il influențează și nu e deloc indicat sa ajungeți în instanță.
Suma pretinsa nu e mare, ganditi-va cat ar fi costat jumătatea lui înainte de a investi în ea, socotiți și cqt ar costa taxa de timbru, avocatul lui si expertul pt evaluare, astea se aduna peste sulta ce i-o datorati.
Puteti vb cu fostul sa ii dati banii în rate, ca se poate face la notar în partaj cu plata sultei în rate .
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Mulțumesc. Mi as dori sa înțeleagă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
aura19731991, utilizator
acest răspuns util
Felicitari pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Partaj apartament prin "prima casa" cristinastana cristinastana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: Detin in coproprietate cu fostul sot un apartament achizitionat prin programul ... (vezi toată discuția)
Fostul soț a încuiat sufrageria și a părăsit locuința comună. am dreptul să schimb butucul ușii fără să îi dau și lui o cheie? aura19731991 aura19731991 Buna seara.am divortat de 2 ani.dar nu am partajul facut.locuiesc cu baiatul meu in casa.baiatul e cu handicap accentuat.sotul meu a parasit locuinta comuna de ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj auracata auracata buna ziua. sint casatorita din 2002 si locuiesc intr-un apartament cu 3 camere proprietate comuna.(cu toata ca , casa este cumparata numai din banii mei).sotul ... (vezi toată discuția)