avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am ...

Ma poate obliga fostul soț sa ii dau 10.000 euro dacă nu am banii?neavând partaj făcut și fiind divorțată de 7 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu sunteti obligata sa promovati actiunea de partaj.

Totodata, neexistand o hotarare judecatoreasca, nu sunteti obligata sa ii remiteti sotului dvs. suma de 7000 EURO.

In procesul de partaj, insa , puteti fi obligata sa suportati o parte din cheltuielile de judecata, iar acestea pot fi ridice.

Va sugerez sa purtati discutii cu fostul sot,poate partajati bunul comun pe cale notariala, cosuturile sunt mai reduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament prin "prima casa" cristinastana cristinastana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: Detin in coproprietate cu fostul sot un apartament achizitionat prin programul ... (vezi toată discuția)
Fostul soț a încuiat sufrageria și a părăsit locuința comună. am dreptul să schimb butucul ușii fără să îi dau și lui o cheie? aura19731991 aura19731991 Buna seara.am divortat de 2 ani.dar nu am partajul facut.locuiesc cu baiatul meu in casa.baiatul e cu handicap accentuat.sotul meu a parasit locuinta comuna de ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj auracata auracata buna ziua. sint casatorita din 2002 si locuiesc intr-un apartament cu 3 camere proprietate comuna.(cu toata ca , casa este cumparata numai din banii mei).sotul ... (vezi toată discuția)