avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am un credit destul de mare luat acum vreo ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am un credit destul de mare luat acum vreo 15 ani si ...

Buna ziua am un credit destul de mare luat acum vreo 15 ani si stiu ca este posibil sa se prescrie mentionez ca este luat de fostul meu sot pe numele meu care este plecat in Anglia de mai bine de 2 ani.cum pot sa fac sa prescriu acest credit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:52, 4 Decembrie 2023
nu il prescrieti dvs, ci legea.
de cat timp nu mai e platit si ce a facut creditorul in acest timp?
Am poprire pe cont

gi-jane2 a scris:

nu il prescrieti dvs, ci legea.
de cat timp nu mai e platit si ce a facut creditorul in acest timp?

Atunci, ghinion, ce sa se mai prescrie daca dvs platiti chiar și silit?
Găsiți-l pe sot și partajati cu el datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Rate restante rotarusili rotarusili Buna ziua, datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar andrea_eva andrea_eva in anul 2002 eram casatorita cu altcineva si am facut un credit ipotecar pe numele fostului sot. In anul 2004 am divortat , nu stiu in ce situatie se afla ... (vezi toată discuția)