avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am ramas iansarcinata cu 1 luna ianinte de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am ramas iansarcinata cu 1 luna ianinte de inscrierea ...

Buna ziua. Am ramas iansarcinata cu 1 luna ianinte de inscrierea la doctorat. Dupa nastere, pot face intreruprere de studii cu revenire dupa CCC? (nu primesc bursa la doctorat). Ma intereseaza in context legal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 8 Decembrie 2023
HG 681/2011
art.39
.......
(4) Studiile universitare de doctorat se pot întrerupe din motive temeinice, în condițiile stabilite prin regulamentul școlii doctorale. Durata acestor studii se prelungește cu perioadele cumulate ale întreruperilor aprobate.
(5) Prelungirea prevăzută la alin. (3), respectiv întreruperea și prelungirea prevăzute la alin. (4) se stabilesc prin acte adiționale la contractul de studii universitare de doctorat.
Si in aceste conditii conducatorul de doctorat are dreptul sa ma scoata de la doctorat?
Daca aveti cerere de intrerupere , nu vad cum va poate scoate ,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere doctorat pe perioada concediului de maternitate Iuliaeu Iuliaeu Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca studiile de doctorat pot fi intrerupte pe perioada concediului de maternitate? Sunt studenta cu bursa si am epuizat deja ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)
Inscriere la doctorat in timpul concediului de maternitate madalina_petrut madalina_petrut Sunt medic rezident anul I si as dori sa stiu daca anul viitor(octombrie 2013) pot sa ma inscriu la doctorat, in conditiile in care din iulie 2013 voi fi in ... (vezi toată discuția)