avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera 400 de lei trași de pe site-ul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera 400 de lei trași de pe site-ul cazier.ro pentru ...

Cum pot recupera 400 de lei trași de pe site-ul cazier.ro pentru eliberarea cazierului
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:54, 13 Decembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe ghiseul.ro care e site oficial al guvernului sub ADR se poate elibera gratis si online cazierul, pe langa asta mai puteti plati si taxe si impozite locale, obligatii fiscale la ANAF si diferite amenzi
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
Lonapak, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți mai bine ce scrie in legatura cu prețul și puteti face plangere daca scrie ca va ia 4 lei și ei va trag 400

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar online Mirea Dana Mirea Dana Bună ziua! Cine ma ajuta și pe mine ,cum pot sa imi spuna dacă pot scoate cazierul judiciar online ( pt angajare ) mulțumesc (vezi toată discuția)
Cazier fiscal rakula14 rakula14 Buna ziua ! In cazul in care am niste sume restante la o companie de telefonie mobila si doresc sa fiu membru fondator intr-un ONG, la eliberarea cazierului ... (vezi toată discuția)
Cum afli daca ai cazier ? nicuuu nicuuu aqum un an de zile am injurat fata comandantului de politie si nea amendat q 5 mil am fost 4 baieti ..... aflu k a 2 zi am fost chemati la sectie si ne-a ... (vezi toată discuția)