avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua,se poate face o asigurare nouă la un alt ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua,se poate face o asigurare nouă la un alt asigurator?aș ...

Bună ziua,se poate face o asigurare nouă la un alt asigurator?aș vrea să o fac cu o lună mai devreme(peste cea existentă) știu ca exista legea 132/2017.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 17:46, 12 Decembrie 2023
Sigur, puteti incheia o noua polita rca chiar daca exista una in vigoare. Dar , recomandat este sa incheiati in prelungirea celei deja existente. Care ar fi motivul pentru care ati dubla polita?
Olga Tanasa a scris:

Sigur, puteti incheia o noua polita rca chiar daca exista una in vigoare. Dar , recomandat este sa incheiati in prelungirea celei deja existente. Care ar fi motivul pentru care ati dubla polita?

Am o suma de bani pe care o pot fosilii pana la sf anului și doar genul ăsta de plată o pot face(rca etc).
Cum pot sa o închid pe cea existentă,adică unde ?
Am făcut o online.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
Dany320, utilizator

Dany320 a scris:

Olga Tanasa a scris:

Am o suma de bani pe care o pot fosilii pana la sf anului și doar genul ăsta de plată o pot face(rca etc).
Cum pot sa o închid pe cea existentă,adică unde ?
Am făcut o online.

Oricum este vorba de 1 luna diferenta ca mie imi exprira in ianuarie și nu mă deranjează ca pierd 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două rca pentru aceeași mașină - se poate anula una dintre ele? izoline izoline SA EMIS DOUA RCA AUTO IN DATE DIFERITE.INTREBARE SE POATE ANULA UNA SI DE CINE.VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt consultant in asigurari de multi ani, dar nu ... Teodora68 Teodora68 Buna ziua. Sunt Consultant in asigurari de multi ani, dar nu m-am confruntat cu clienti care refuza sa plateasca polita emisa la acceptul lui. Clientul rca a ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)