avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de lucru in timpul deplasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de lucru in timpul deplasarii

Buna ziua. Sunt angajator firma din Bucuresti, program de lucru 8-16. Voi avea o echipa care se deplaseaza la Arad pentru efectuarea unor lucrari. Se vor caza la Arad. Va rog sa-mi spuneti daca toata durata deplasarii este considerata timp de lucru (inclusiv cazarea pe timpul noptii) intrucat angajatii se afla cumva la dispozitia angajatorului si nu sunt la domiciliu (sustin ei) si pe perioada trasnportului la Arad si a cazarii ... Multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:21, 19 Februarie 2024
Se interpretează cum am opinat eu fără sa fi citit acest text. In situația venirii/plecării la servciu la sediul fix nu se considera timp de lucru. Cu privire la alte trasee deja se schimbă datele problemei. Oricum, ca idee, angajatorul nu poate dispune pe timpul liber al angajatului . Nu i se poate impune impune unui angajat să se deplaseze 7 ore din timpul său liber ca să fie pontat de când ajunge efectiv acolo unde a stabilit angajatorul . In ceea ce privește punctul de lucru fix, la semnarea contractului de muncă, angajatul si-a asumat să ajungă programul de lucru din contract . In acest context nu mai are relevanță durata traseului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de deplasare cu masina de serviciu cu sofer, este timp de lucru? ljozsef ljozsef caz: - am ordin de deplasare pe trei zile (la o societate comerciala cu capital de stat) - ma deplasez cu masina de serviciu, cu sofer, deplasare ... (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)