avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog, daca este posibil, sa-mi transmiteti raspuns ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog, daca este posibil, sa-mi transmiteti raspuns la o nedumerire ...

Va rog, daca este posibil, sa-mi transmiteti raspuns la o nedumerire legata de L 196/208. In blocul in care locuiesc-toti locatarii proprietari- se fac modificari constructive intr-un apartament. S-a daramat un zid, care nu este de rezistenta, de 2 luni este o galagie zilnica.
Este necesar un proiect aprobat de Primarie ?

Alte discuții în legătură

Modificari apartament/casa scarii silvik2010 silvik2010 Locuiesc intr-un bloc in care multi dintre veciinii mei si-au facut modificari in apartament: la un apartament cu doua camere au demolat WC-ul de serviciu).Cum ... (vezi toată discuția)
Din apt de 4 camere rezulta recompartimentare de 2 apt fara autorizatie perla_perlaa perla_perlaa Buna seara v-as ruga sa ma lamuriti daca pentru a recompartimenta un apartament de 4 camere in 2 apt de 1 si respectiv 3 camere ( totul se intampla pe interior ... (vezi toată discuția)
Unirea a doua apartamente CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, in viitorul nu foarte indepartat s-ar putea sa achizitionez apartamentul vecin. [b]As vrea sa le unesc[/b]. [b]Peretele prin care vreau sa fac ... (vezi toată discuția)