avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis conducere romanesc in permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis conducere romanesc in permis irlandez + conducere in romania

Buna ziua,

Locuiesc momentan in Irlanda si am aplicat acum cateva saptamani pentru preschimbarea permisului de conducere romanesc intr-unul Irlandez. Permisul irlandez nu a fost inca emis iar la aplicare am predat permisul de conducere romanesc.

La schimb am primit o dovada + o copie scanata a permisului romanesc care imi da dreptul sa conduc. Persoana respectiva nu a stiut sa imi spuna daca pe baza dovezii respective pot conduce si in Romania sau nu.

Intrebarea este, exista o modalitate prin care pot conduce cu acele dovezi si pe teritoriul Romaniei? exista o adeverinta pe care as putea sa o obtin in acest sens?

Practic, permisul este valabil, valid, nesuspendat etc.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:16, 18 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți conduce în România, așa cum orice dovadă ce tine loc de permis în România, nu e valabilă în afara țării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere de irlanda (learner permit) vladut91 vladut91 Buna dimineata, Am o mare dilema , am fost in Irlanda in luna septembrie si am dat si de permis acolo , am tinut proba teoretica dupa care mi-au eliberat un ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere de irlanda (learner permit) deliric1 deliric1 Buna ziua am fost in Irlanda si am obtinut permis de conducere ( Learner Permit) dupa testul teoretic. Intrebarea mea este pot sa dau in Romania doar proba ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis italian in romanesc doinaamo doinaamo buna ziua am permis de conducere italian ,data de validitate este deteriorata din cauza la o sticla varsata in poseta .precizez ca in italia lipesc o simpla ... (vezi toată discuția)