avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nu mai gasesc Registrul Unic de Control pentru PFA.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nu mai gasesc Registrul Unic de Control pentru PFA.

Buna ziua. Nu mai gasesc Registrul Unic de Control, pentru PFA. De la firma de consultanta care ne-a ajutat cu infiintarea PFA am primit o confirmare ca am ridicat acel registru de la dumnealor. Ce procedura trebuie urmata pentru inlocuire ? Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: alina_radu_p , utilizator 19:19, 22 Decembrie 2023
Puteti cumpara un alt registru si sa-l inregistrati la ANAF. Este simplu daca intre timp nu ati avut controale de la institutiile statului, controale care trebuiau nominalizate.
Multumesc mult! Trebuie oare sa specific cand il cumpar ca am avut si l-am pierdut?
Va intreaba la ANAF de ce aveti nevoie de registru.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control oanaanton oanaanton Buna ziua, Vreau sa inchid PFA traducator. Problema mea este ca nu mi-am ridicat registrul unic de control pentru ca nu am avut incasari. In principiu ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Difenta dintre un pfa si un sprl(societate profesionala cu raspundere limitata) deacroxana deacroxana Dn punct de vedere al declaratiilor si a contabilitatii care este diferenta intre un PFA si un SPRL? (vezi toată discuția)