avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o masina la mana a doua din România, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o masina la mana a doua din România, masina a fost ...

Am cumpărat o masina la mana a doua din românia ,masina a fost cumpărată inaintea mea cu o luna de catre un domn cu acte in regula a trecuto la primarie dar nu ia schimbat balonul și cartea de identitate a masini pe numele lui eu am cumparato cu fiscal scos de la dânsul, stiti daca exista impedimete sa nu o pot inscrie pe numele meu ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:29, 10 Ianuarie 2024
E posibil sa aveti probleme, la DRPCIV se cere sa aveti intre documentele cerute si :
10) Certificatul de înmatriculare emis pe numele fostului proprietar;

ori dvs. aveti un CI pe numele altcuiva.
Contactati pe cei de la DRPCIV si lamuriti situatia.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat o autoutilitară de 3,5 tone de la un domn din luxemburg ... Bogdan basaraba Bogdan basaraba Salutare am o întrebare care m-ar ajuta foarte mult sfaturile dumneavoastra Am achiziționat o autoutilitară de 3,5 tone de la un domn din Luxemburg ce el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat o masina de curand si m-am prezentat cu ... Ioana Kirita Ioana Kirita Buna ziua,am cumparat o masina de curand si m-am prezentat cu toate documentele necesare la biroul de inmatriculari auto de pe raza de domiciliu.La ghiseu mi ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)