avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă soția a divorțat acum 30 de ani având și un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă soția a divorțat acum 30 de ani având și un copil cu ...

Dacă soția a divorțat acum 30 deani având și un copil cu soțul după divorț soția a cumpărat un apartament pe numele ei între timp soția a decedat a decedat și copilul fostul sot mai are dreptul la partaj?
Cel mai recent răspuns: 220371 , utilizator 18:18, 15 Ianuarie 2024
Dvs cine sunteți? Eu am presupus ca sunteți fostul soț și sotia nu s-a recăsătorit. Altfel, corect era sa fi început cu " sotia mea care a decedat, a mai fost căsătorită..."
Daca sunteți sotul supraviețuitor dvs ati mostenit 1/4 după sotoe și fostul soț 3/4 după copilul lui
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Eu sunt soră cu femeia decedată și mai avem un frate.
Eu și fratele avem dreptul la apartament?

gi-jane2 a scris:

Dvs cine sunteți? Eu am presupus ca sunteți fostul soț și sotia nu s-a recăsătorit. Altfel, corect era sa fi început cu " sotia mea care a decedat, a mai fost căsătorită..."
Daca sunteți sotul supraviețuitor dvs ati mostenit 1/4 după sotoe și fostul soț 3/4 după copilul lui

:))
Când a murit sora dvs, singurul mostenitor era copilul, după decesul lui, il mosteneste tatal lui.
Mai e în viata? Mai știți ceva de el?
Când a murit copilul?
Dvs aveti grija de casa, platiti ce e de platit?
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
Tatăl lui mai trăiește
Băiatul a murit acum 5 ani
Eu și fratele avem dreptul la apartament?Apartamentul la vândut fostul soț

gi-jane2 a scris:

:))
Când a murit sora dvs, singurul mostenitor era copilul, după decesul lui, il mosteneste tatal lui.
Mai e în viata? Mai știți ceva de el?
Când a murit copilul?
Dvs aveti grija de casa, platiti ce e de platit?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apartamentul la vândut fostul soț

Atunci de care aparatament vb ?
tatal era singurul mostenitor, a intabulat ca proprietar si de aia a si putuit sa il vanda.

Alte discuții în legătură

Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)