avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara. Va rog sa ma ajutați într o dilema. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara. Va rog sa ma ajutați într o dilema. Care sunt ...

Bună seara. Va rog sa ma ajutați într o dilema. Care sunt documentele necesare pentru eliberarea un certificat fiscal de la primărie? Mi se cere pentru acesta extras din cartea funciară. Mulțumesc mult pentru un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: Anele13 , utilizator 12:28, 18 Ianuarie 2024
Copie după buletin, dovada plății taxei de eliberare a certificatului de atestare fiscală și extrasul CF pentru a face dovada proprietății bunului imobil.
Va mulțumesc mult. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)