avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Am o sentinta executorie cu primaria ,unde ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Am o sentinta executorie cu primaria ,unde am castigat ...

Buna ziua
Am o sentinta executorie cu primaria ,unde am castigat salariile pe o perioada de 2 ani,
Daca fac executare silita ,sunt obigati sa-mi plateasca intreaga suma ce o am,sau o pot esalona.
dar eu vreu sa primesc intreaga suma ,ce pot sa fac?

Cu respect
Ilie Pop
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:56, 19 Ianuarie 2024
le trimiteti o adresa prin care cereti sa va plateasca suma intreaga, cu indicarea contului in care doriti sa primiti banii si a unui termen de plata. dupa ce trece termenul daca nu v-au platit mergeti la un executor judecatoresc cu hotararea legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate apela la executorul judecatoresc pt punerea in executare a unei hotarari nelegalizate executorie de drept? tucalan tucalan Buna ziua, Am o hotarare executorie de drept,prin care debitoarea este obligata la plata unei sume de bani. Vreau sa apelez la executorul judecatoresc.Avand ... (vezi toată discuția)
incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Ancuta ioana Ancuta ioana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire. Am obtinut pensie pentru intretinre minor prin instanță. Am primit hotararea judecatoreasca. Cum ... (vezi toată discuția)