avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumparat un apartament in care proprietarul avea si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumparat un apartament in care proprietarul avea si loc de ...

Am cumparat un apartament in care proprietarul avea si loc de parcare, am fost la primarie am depus actele pentru preluare si am primit raspuns ca nu il poate atribui ca sunt alte cereri inaintea mea. E corect cum au procedat sau e un abuz?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:29, 22 Ianuarie 2024
E corect, fostul proprietar nu detinea loc de parcare in proprietate, doar inchiriase si a pierdut automat locul la pierderea proprietatii care i-a dat dreptul sa depuna cerere. Vedeti ce prevederi exista in regulamentul privind parcarile respective, pe site-ul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea abuziva a locului propriu de parcare cu abonament Patrickbauer Patrickbauer Buna ziua, Doresc să vă împărtășesc o situație delicată pe care am întâmpinat-o recent și să solicit sfaturi cu privire la următorii pași de ... (vezi toată discuția)
Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)
Parcări Ocav Ocav Buna ziua. Am achiziționat un apartament in Bucuresti iar fostul proprietar deținea si parcare plătită totul in regula asta se intampla in 2017. Dupa ... (vezi toată discuția)