avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT ...

TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024

FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA.

ACEST EVALUATORI ISI BAT JOC SI SUPRAEVALUEAZA TERENURILE.

CINE SA OFERE SUMA DE 8400 DE LEI / HA PE TERENUL NEPRODUCTIV ?

CE SE POATE FACE IMPOTRIVA ACESTEI FIRME CARE E MANA IN MANA CU NOTARII DIN DOLJ ?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
gigliola, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 23 Ianuarie 2024
Buna ziua!
Vreau sa vand un teren intravilan localizat in Bucuresti.Am facut toate actele necesare vanzarii,m-am inteles cu cumparatorul la pret(50.000 euro).Bun.Ma duc la notar sa ma interesez ce pasi trebuie facuti in continuare.Notarul scoate ditamai almanahul(Grila Notariala)am inteles ca-i spune,si-mi spune ca terenul este evaluat la peste 100.000 euro si ma va taxa la pretul din Grila.I-am spus ca m-am inteles cu cumparatorul la 50.000 euro :strong:si nu mai pot creste pretul,fiindca in zona cam asta-i pretul corect in momentul de fata.De ce sunt terenurile asa de supraevaluate?? Notarul a mai spus ca daca ceream peste 100.000 euro,taxele erau mai mici.Dar cine D-zeu imi da mie peste 100.000 euro?!?#-o
Ce pot face?
- sa caut alt notar?
- sa cresc pretul? Risc sa vand terenul la SF.asteapta :((
Multumesc anticipat!

gigliola a scris:

Eu nu vand grau. Arendasul vinde .

Da, dar dvs realizați venituri din arenda.
Cum stați cu declarațiile fiscale ? Dați chitanță pentru arenda încasată?
Fireste ca dau, ba mai mult platesc eu si impozitul si CASS pe care boul de arendas nu-l plateste . Sa-mi dea si mie notarii 2.200.000 lei ca in grila si ma duc la ei, dar nu imi da nimeni atata.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
gigliola, utilizator

gigliola a scris:

Ce dovezi mi-ati dat doamna ? Vreau sa vad un contract de vanzare cumparare unde cumparatorul a fi oferit 8400 de lei/ ha de teren neproductiv cum scrie in grila notariala . dar nu o sa vad asa ceva , ca nimeni nu e idiot sa dea 8400 de lei pe o parloaga ?

Nu, pentru ca actele notariale sunt confidențiale si cuprind date cu caracter personal.
Actele nu sunt publice.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

gigliola a scris:

Vad ca aceeasi supraevaluare a notarilor si a evaluatorilor care sunt mana in mana cu ei este peste tot, Nu va mai saturati de bani mai notarilor ? Puneti dracu valoarea de piata in grila , nu valori de 10 ori mai mari ca sa va imbogatiti voi ilegal. !

Pai am pune-o, dar unii ca dumneata nu declara prețul real. Aveți impresia ca suntem cu toții idioți și nu ne prindem ca îl dați la suprapreț.
Care e "ilegalul"?

Plătiți-va dările, spuneți adevărul, faceți-va actele la timp.

De ce nu donați terenul? Donati-l și altele le plătește donatarul. Dati-l de pomana, ca tot e rău și plin de bolovani.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Manole mihaita 19:43 (acum ... licaionescu225 licaionescu225 Manole Mihaita <manolemihaitavalentin@gmail.com> 19:43 (acum 0 minute) către tr-dolj Catre Tribunalul Dolj, 25 aprilie 2025 CONSTESTAȚIE ... (vezi toată discuția)
Supraevaluare in favoarea notarilor, din pacate in romania judecatorii ... licaionescu225 licaionescu225 SUPRAEVALUARE IN FAVOAREA NOTARILOR, DIN PACATE IN ROMANIA JUDECATORII FAVORIZEAZ NOTARII SI FIRMELE DE EVALUTORI CARE SUPRAEVALUEAZA IMOBILE, NOTARII NU SE ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)