avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească ...

Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească impozitul pe casă(restant de vreo 2-3 ani) dar a aflat că trebuie plătite mai întâi amenzile fostului soț.E adevărat că locuiesc la aceeași adresă dar...ce vină are ea pentru amenzile neplătite ale fostului soț?A fost amenințată cu executarea silită.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:47, 29 Ianuarie 2024
Salut

Nu au rol separat?

Cel putin in Bucuresti, Ilfov, Brasov fiecare proprietar are rolul sau, chiar daca este bun comun, fiecare dintre proprietari platind impozit pe cota-parte din acel bun. Stiu situatia din aceste judete pentru ca am roluri deschise. Dar ma gandesc ca asa este peste tot, nu?

Cu actele de proprietate, sa ceara rol separat.

Si, in orice caz, nu poate fi conditionata plata impozitului de plata amenzii.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
BogdanGri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comostenitor la un apartament. Dinos Dinos Buna ziua, Sunt comostenitor la un apartament. Nu locuesc in Ro. dar am CNP Unde pot verifica (site sau link) ce impozite am de platit sau n-am platit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casă victornelea victornelea Bună ziua ! Am o problemă. Prietena mea s-a dus să plătească impozitul pe casă și cei de la taxe și impozite i-au spus că trebuie să plătească ... (vezi toată discuția)
Plata toate impozitele pe ghișeul.ro mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua! A mai patit cineva ca mine, sa plateasca toate impozitele si taxele locale pe ghiseul.ro in contul sotului si sa se trezeasca anul acesta ca are rol ... (vezi toată discuția)