avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, As dori sa confirm si eu o speta. Daca am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, As dori sa confirm si eu o speta. Daca am primit o ...

Buna ziua,

As dori sa confirm si eu o speta. Daca am primit o sentinta de 2,5 ani inchisoare cu suspendare in Martie 2019, dupa calculele mele ar trebui sa intervina reabilitarea de drept prin Octombrie anul acesta. Vi se pare corect calculul?

Multumesc anticipat.
Cat este termenul de supraveghere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea intrebare: ce se intampla cu o sentinta ... czs czs Buna ziua, am urmatoarea intrebare: Ce se intampla cu o sentinta judecatoreasca de condamnare la 1 an cu suspendare si termen de incercare de 2 ani si si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare pedeapsa cu aplicarea art 81 c.pen. ( 1969) markoM markoM Buna ziua. As avea si eu urmatoarea intrebare:in data de 09.09.2013 am avut o sentinta definitiva de condamnare la 6 luni de inchisoare cu suspendare,pentru ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)