avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Informații referitoare la piraterie
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Informații referitoare la piraterie

Bună seara ! Ce îmi puteți spune referitor la site-ul filelist , dacă este legal și dacă descărcarea oricărui fișier de acolo este legala sau nu
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Alin Mărășoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:20, 20 Februarie 2024
Descarcarea nu este ilegala, . ci programele care se descarca pot face obiectul unei cercetari de legalitate.
Din cate s-a zvonit, se va inchide acest site.
Bună ziua! Descărcarea in sine nu este ilegală! Legea penală nu sanctionează descărcarea, insă problema apare legat de punerea la dispozitie către alte persoane a unor materiale protejate de diverse drepturi sau de utilizarea de către cel care a descărcat a unor programe. In ceea ce priveste site-ul menționat de dumneavoastră, prin acceptarea termenilor si condițiilor pentru acces, v-ati asumat si politica ascestuia, inclusiv ati permis ca site-ul să foloseasca parte din PC -ul dumneavoastră. Programul site-ului nu permite simpla descărecare. In timpul descărcării, alti utilizatori au acces la partea deja descărcata in calculatorul dumneavoastră si descarcă la rândul lor de la dumneavoastră. In afară de această faptă, in cazul in care ati descarcat un program ( in funcție de tipul acestuia) puteți săvârși o infracțiune pentru simpla detinere a acestuia sau la momentul utilizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Torrent m1ha1g m1ha1g E legal să downloadezi torrente ? Singurul contact cu utilizatorul e: - cu softul de download: bitTorrent/uTorrent - cu siteul de torrente Niciunde nu ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)