avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zilier care lucreaza mai putin decat timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zilier care lucreaza mai putin decat timpul convenit

Daca beneficiarul si zilierul au convenit ca zilierul sa lucreze 8 ore/zi, beneficiarul transmite in Registrul zilierilor, ora de inceput si numarul de 8 ore, iar zilierul pleaca fara acordul beneficiarului, dupa doar 2 ore lucrate, cum poate dovedi beneficiarul ca zilierul nu a lucrat 8 ore/zi si cum il poate plati doar pentru cele 2 ore lucrate ?
In legea zilierilor scrie ca plata zilierului se face pentru 8 ore/zi, chiar daca partile convin un numar mai mic de ore, dar in speta prezentata, numarul de ore convenit este de 8 ore/zi, numarul de ore efectiv lucrate fiind mai mic decat cel convenit.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 21 Februarie 2024
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de completare și transmitere registru zilieri si plata nina.m nina.m Reglementarea privind termenele de completare și transmitere a Registrului de evidenta a zilierilor, cu datele prevăzute la art. 7 alin. (3), sunt stabilite ... (vezi toată discuția)
ObligaÞiile agricultorilor faÞÃ de zilierii prestatori În timpul sezonului nickbrai nickbrai Salutări cordiale tuturor... Am fost pus în dilemă mai dăunăzi când un amic mi-a adresat întrebarea : ce obligaţii am eu faţă de zilierii care mă ... (vezi toată discuția)
Munca la negru flori1807 flori1807 Lucrez la o ciupercarie de 5 ani, in tot acest timp am avut contract de munca doar cateva luni pe 2ore/zi.De un an semnam de 2 ori pe luna in registrul de ... (vezi toată discuția)