avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Pe 6 februarie 2024 am facut o operație ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Pe 6 februarie 2024 am facut o operație la rinichiul ...

Buna seara. Pe 6 februarie 2024 am facut o operație la rinichiul stang, nefrectomie mi l-a scos pentru ca nu mai funcționa decat 8.%.Intrebarea mea este daca ot avea deduceri ceva la plata impozitelor sau ceva beneficii? Din cate am auzit eu ar fi ceva. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:01, 13 Martie 2024
De la cine ați auzit ceea ce afirmați`? Pentru situația că aveți lipsă un rinichi, eu n-am auzit să aibă cineva scutire de impozite, sau alte beneficii.

Dar legile sunt foarte stufoase, și poate vă îndrumă cei de la care ați auzit.
Am avut un coleg in salon la spital si de la el am auzit. Precizez ca si el a avut operatie si a scos rinichiul si pe langa asta ia scos si vezica. Si avea pensie +nu platea impozit la primarie. El venise la spital pentru ai schimba punga si mia spus treaba asta
Din ce precizați dumneavoastră, înțeleg că acel coleg de salon avea o formă mult mai avansată de boală (mai ales poartă pungă) și probabil era încadrat într-un anume grad de handicap.

Doar cei încadrați în gradul de handicap GRAV sau ACCENTUAT au scutire de la plata impozitului pe imobil (casă), plus alte beneficii pe care le găsiți pe internet.

Întrebați doctorul urolog (sau chirurg, sau oncolog), care din ei vă tratează, dacă vă puteți încadra la un grad de handicap.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog frumos, explicați-mi amănunțit ! andrei  enescu andrei enescu Am același diagnostic , rezecție totală de vezică urinară din 1999, în plus Parkinson stadiul II din 2007, nefrectomie dreapta și tromboembolie ... (vezi toată discuția)
Scutiti de plata impozitului pe venit marianghinea2006 marianghinea2006 buna seara, am si eu o intrebare. un salariat, la stat, a suferit o interventie chirurgicala, in urma careia a ramas doar cu un rinichi. intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap (nerevizuibil) poate fi pierduta? mosdaniel mosdaniel Buna ziua Am o mare nedumerire.Mama mea este pensionara pentru limita de varsta in invatamant si de-a lungul timpului a suferit mai multe operatii, inclusiv ... (vezi toată discuția)