avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! In motivarea deciziei unei ordonante ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! In motivarea deciziei unei ordonante presedentiale ...

Buna ziua! In motivarea deciziei unei ordonante presedentiale judecatoarea a citat din intampinarea paratei, intaminare care nu a fost depusa in termenul legal si nici semnata, fiind semnata in sala de judecata. Este legala o astfel de abordare?
O hotărâre cuprinde 3 părți,în partea numita considerente printre altele judecătorul face și un rezumat al sustinerilor făcute de părți (ce a cerut reclamantul,ce a susținut paratul)astfel încât nu e nimic nelegal la prima vedere.Pt motive serioase în formularea caii de atac ,hotararea trebuie studiata
asa ca mergeți la un avocat..
Buna ziua,

Intampinarea nu este obligatoriu, in procedura ordonantei presedintiale,aceasta a fost calificata drept note de sedinta.

Instanta de judecata poate lua in consideratie argumentele expuse de partea adversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala in proces de divort cu minorii LLia LLia Daca dupa 2 luni reclamanta (care a deschis proces de divort cu minori ) a facut si proces ordonanta presedintiala (datorita faptului ca minorul este la ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)