avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retragere din Contract vanzare-cumparare pt un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retragere din Contract vanzare-cumparare pt un aspirator Kirby

Buna ziua,

Am semnat un Contract de vanzare-cumparare pt un aspirator Kirby, cu creditare cu plata in rate.
Creditul a fost aprobat online, contractul de creditare trimis in mesaj (link).
Vreau sa ma retrag din acest contract in cele 14 zile.
Vanzatorul imi spue ca nu pot face acest lucru deoarece are stipulat intr-un articol din contract faptul ca nu se poty face retururi la vanzarile directe.
Ori, eu nu solicit retur, ca in cazul unei neconformitati a aparatului, ci solicit retragerea din contract.
Credeti ca am sanse de izbanda?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Indirra , utilizator 10:35, 30 Martie 2025
Bună, sunt și eu în același rahat de un an și vreau să ies, mai ales că acum s-a stricat aparatul minune. mai am vreo șansă să renunț?! țin să menționez că am sunat după 2 săptămâni că să renunț la el și m-au refuzat
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2024
Viorica cioată, utilizator
Buna, ati reusit rezilierea contractului de credit in timp util?
Buna ziua. Cum ati reusit? Multumesc pentru raspuns
revin, s-a defectat dina doua oară, l-au dus și l-au adus " reparat" , am făcut și reclamație la ANPC și încă n-am primit niciun răspuns.
ce se poate face?!

Viorica cioată a scris:

Bună, sunt și eu în același rahat de un an și vreau să ies, mai ales că acum s-a stricat aparatul minune. mai am vreo șansă să renunț?! țin să menționez că am sunat după 2 săptămâni că să renunț la el și m-au refuzat

Bună ,am semnat un contract în urma presiunilor insistente ale unui agent kirby ,și aș vrea să știu cum să-l reziliez,sau dacă se mai poate.contractul să făcut la mine acasă. Eu lam întrebat după ce a fost semnat ,în cit timp îl pot returna și mia spus ca nu se poate..intrebarea me este :se mai poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Comertul online saionara saionara am unele nelamuriri cu privire la garantia si returnarea produselor. ca si magazin online neplatitor de TVA, pot sa pun o taxa retur in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Retur produs dedeman costrasuc costrasuc Am cumparat zilele trecute un birou de pe site-ul Dedeman. Nu-mi place cum e ambalat (foarte neprofesionist) si ma tem ca blaturile (puse unul peste celalalt, ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract orange si returnare produs mbracau mbracau Buna ziua, Am incheiat un contract de telefonie cu Orangela Orange Shop in Auchan Titan, in data de 09.11 si as dori sa il reziliez fara plata nici-unei ... (vezi toată discuția)