avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am inteles ca prescriptia poate fi constatata doar de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am inteles ca prescriptia poate fi constatata doar de catre o ...

Am inteles ca prescriptia poate fi constatata doar de catre o instanta de judecata si as dori sa stiu daca prin cererea pe care o voi introduce la instanta trebuie sa solicit si recalcularea listelor de plata cu calculul intretinerii aferent perioadei 2014-2021? de curand am solicitat fisa contabila a proprietatii mele de la administratorul asociatiei de proprietari si am constatat prezenta acestor sume de mult prescrise. Precizez ca pana in prezent nu am primit nicio somatie de plata de la asociatia de proprietari si nu m-au dat in judecata. Pentru sumele respective eu am facut diverse sesizari privind legalitatea inregistrarii in contabilitate insa de la asociatie am primit raspunsuri pe langa lege si fara sa mi se arate documente justificative. Mai mult decat atat, pentru ca am sesizat nereguli imense, cu sume care nu au acoperire in acte, comitetul executiv al asociatiei a emis o decizie prin care mie mi-a fost interzis accesul la documentele asociatiei pe motiv ca am datorii neonorate. Primaria a fost sesizata insa m-au trimis in instanta de judecata. Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 08:44, 21 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei de care apartinem refuza sa puna la dispozitie ... Vali P. Vali P. Presedintele asociatiei de care apartinem refuza sa puna la dispozitie copii dupa documente ale asociatiei care ma privesc direct dar si intreaga asociatie. ... (vezi toată discuția)
Modul de recuperare a penalitatilor platite nejustificativ la asociatia de proprietari sesa10 sesa10 Va rog, cine poate sa ma ajute pentru a-mi recupera banii incasati abuziv de catre administratora asociatiei de proprietari In primavara anului 2004 mi s-au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari pauca20 pauca20 Ce cai de atac am ,daca asociatia m-a dat in judecata pentru o suma destul de mica in comparatie cu altii si mi-a si trecut pe lista de plata cheltuieli de ... (vezi toată discuția)