avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă: ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea problemă: la începutul anului 2024, doamna contabilă îmi solicita să fac o schemă cu lunile și suma orientativă pentru decontarea navetei și îmi spune ca după încheierea anului școlar, respectiv 21.06, eu nu o să primesc banii pe navetă pe motiv ca “ așa i s-a spus mai de sus”. Problema este ca, pe timp de vară, eu o să mai am zile de activitate. Cum pot obliga unitatea să îmi deconteze naveta și pentru zilele de activitate din vară? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 27 Martie 2024
Nu aveti cum sa-i obligati , decat prin darea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Am ales pentru naveta la unitatea scolara, din motive personale, pe distanta A-C (sa spunem) o varianta cu mai multe mijloace de transport in ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Problema decontarea navetei jhgf jhgf Buna ziua. Lucrez intr-o scoala care se afla la o distanta de 50 de km de domiciliul meu.Jumatate de luna raman la o prietena intr-o localitatea apropiata ... (vezi toată discuția)