avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua,in situația in care seful de birou este in ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua,in situația in care seful de birou este in Co cine ...

Buna ziua,in situația in care seful de birou este in Co cine poate face instruirea periodica si respectiv cine poate semna instruirea respectiva?
Mulțumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 27 Martie 2024
Persoana care il inlocuieste si semneaza si celelalte acte in numele dumnealui.
In fisa de post a sefului de birou, aprobata de angajator, se nominalizeaza persoana care il inlocuieste pe perioada cat acesta nu este prezent in firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare fisa ssm iuga florina iuga florina Buna ziua, Cum se completeaza fisa SSM pentru seful de birou daca mai are un singur superior?La \"instruit semneaza seful de birou iar la \"cel care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in fisele ssm la instruit semneaza salariatul,apoi ... MariaTocileanu MariaTocileanu Buna ziua, in fisele ssm la instruit semneaza salariatul,apoi il verifica seful de birou si vreau sa stiu cine poate semna la verificare:LD, repr.SEEP sau ... (vezi toată discuția)
Completare iper fise ssm 10188 10188 Buna ziua, Sunt serviciu extern la o companie cu cca 600 salariati. Completarea in fisele de SSM a instruirii periodice ar trebui facuta de conducatorii ... (vezi toată discuția)