avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Locuiesc într-un penhaus cu terasa de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Locuiesc într-un penhaus cu terasa de 100m .accesul ...

Bună ziua.
Locuiesc într-un penhaus cu terasa de 100m .accesul pe bloc se face duar prin apartament știu că am obligația de a lăsa la nevoie accesul pe acoperișul blocului
Acum asociația dorește să repare fațada blocului cu alpiniști .întrebare sunt obligat să pun terasa proprie menționez proprietate la dispoziția constructorilor sa duar sa le asigure accesul pe bloc. Asociația îmi zice că sunt obligat.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 11:52, 28 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teresa d-voastra este acoperisul blocului asa ca daca accesul pe ea e strict necesar pentru reparatii trebuie sa le permiteti accesul. La fel si ei trebuie sa va repare orice stricaciune facuta pe terasa si sa o curete la finalul lucrarii. Daca nu aveti incotro si lucrarea nu se poate face fara accesul pe terasa faceti poze terasei si un proces-verbal cu presedintele asociatiei ca sa aveti dovada eventualelor stricaciuni. Ar fi bine daca in procesul acela verbal ar fi mentionat si ca vor face reparatiile si curatenia necesara, pe cheltuiala lor, in termen de ... zile de la data incetarii lucrarii de reparatie a fatadei.
BUNA.
BLOCUL ARE 6 ETAJE TERASA ESTE LA ETAJUL 5 NU ESTE ACOPERISUL BLOCULUI DAR IN PARTEA ACEIA NU AU ACCES DECIT PRIN TERASA MEA.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci ati raspuns singur la intrebare. Da sunteti obligat sa-i lasati sa aiba acces pe terasa iar daca refuzati o sa va oblige judecatorul sa faceti asta prin executor judecatoresc si jandarmi. Aveti desigur dreptul sa vi se repare orice stricaciune se face si sa vi se faca curatenie dupa ce termina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alpinisti pe-acoperis?! teominator teominator Buna ziua, am o problema si sper ca imi poate oferi cineva o informatie edificatoare. Sunt student si fac naveta o data la doua saptamani (nu mai locuiesc ... (vezi toată discuția)
Renovare fatada bloc olix olix Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Locuiesc la etajul 3 din 4 si doresc sa renovez fatada apartamentului meu. Varianta cu schela este exclusa ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)