avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un proces. S-a pronuntat hotararea, s-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un proces. S-a pronuntat hotararea, s-a comunicat, suntem ...

Am avut un proces. S-a pronuntat hotararea, s-a comunicat, suntem in termen de apel. Insa am primit din nou citatie cu termen, dupa pronuntarea si comunicarea hotararii, Mai mult decat atat e vizibil si pe portalul instantelor. Ce inseamna asta? Fac apel...mai astept? Nu inteleg? Va rog sa ma ma lamauriti si sa ma ajutati. Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: dana manea , utilizator 21:42, 7 Aprilie 2024
Depinde ce scrie pe portal, poate fi vorba despre o.indreptare eroare materiala ,cerere lămurire dispozitiv.Aceste aspecte ar trebui lămurite cu av angajat iar dacă nu ați avut la fond,vreți sa faceți și apel atunci în mod cert va trebuie ajutor specializat..Puteti cere informații telefonice la arhiva instantei,merge personal etc.
Pe portal nu scrie nimic, decat termenul si ora estimata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactare hotarare instanta doru anghel doru anghel am avut proces de divort. azi a venit hotararea am vazut hotararea pe scurt mai devreme pe site-ul judecatoriei. si le-am scris ca e o greseala Anume ca ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)