avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia de stat pentru copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia de stat pentru copil pana la 2 ani

Buna ziua. Sunt noua pe acest forum asa ca imi cer scuze daca s-a mai discutat despre problema asta. Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un baietel ce s-a nascut in august 2009. Am depus la primarie actele necesare pt indemnizatie,trusou,prima nastere si alocatia de stat. Nu am primit nici pana azi niciun ban.Astazi am sunat la primarie si mi-a zis ca o sa-i primesc undeva pe la mijlocul lui februarie dar doar banii de indemnizatie pt.ca dosarul de alocatie s-a evaporat. Nu il gasesc niciunde. Intrebarea mea este daca se mai poate depune inca odata si daca da, voi primi banii si pe lunile din urma(sept,oct,noiembr,decembr 2009) sau doar de la data depunerii dosarului(adik febr 2010)?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: valentina narie , utilizator 11:49, 16 Februarie 2010
Daca aveti o dovada a depunerii dosarului, o sa primiti alocatia din septembrie.
Daca ei nu recunosc ca au avut dosarul si dvs nu aveti cum dovedi, din pacate o sa primiti cu luna in care depuneti dosarul nou de alocatie.
Am depus iarasi dosarul. Banii ii voi primi peste 3 luni retroactiv(sept-oct-noi-dec.....). Bine ca s-a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie retroactiv amela0382 amela0382 Buna ziua, Sunt studenta mamica a carei dosar pentru indemnizatie s-a aprobat.Mi-am depus dosarul in martie si ieri 20 mai am primit primii banuti.600 ron ... (vezi toată discuția)
" cerere speciala" suprapunere indemnizatie crestere copil Todosia I Todosia I Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie pentru care va solicit sprijinul: primul copil nascut in 12.01.2017, al doilea nascut in 06.09.2018 ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Intenția de modificare a duratei acordãrii indemnizației de creștere a copilului Otto1 Otto1 Sunt tatăl unui băiețel născut la 30 sept 2009. De la 5 dec 2009 stau cu copilul și beneficiez de indemnizație pentru creșterea ... (vezi toată discuția)