avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inmormantare, o persoana doreste sa intocmeasca un act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inmormantare, o persoana doreste sa intocmeasca un act oficial ...

inmormantare,

o persoana doreste sa intocmeasca un act oficial prin care sa nominalizeze persoana care se va ocupa de inmormantare sau incinerare dupa decesul sau.Ce fel de act trebuie incheiat la notar?Mentionez ca nu are pe nimeni din famile care sa se ocupe .
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:27, 11 Aprilie 2024
Un testament.
Testamentul nu cuprinde doar dispoziții cu privire la bunurile pe care testatorul le va lăsa la moartea sa (adică legatele) ci poate să cuprindă și alte dispoziții de ultimă voință (cum ar fi: recunoașterea unui copil, dispoziții cu privire la funeralii și înmormântare)
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Apolodor15 Apolodor15 Buna ziua! Un batran prieten a decedat si mi-a lasat (numai mie) prin testament toate proprietatile sale mobile si imobile, cerand tot prin testament sa fie ... (vezi toată discuția)
Incinerare, testament, loc de veci. User1234598 User1234598 Bună tuturor. Vin cu o chestiune care poate părea ciudată pentru unii. Şi anume.. doresc să realizez un testament care să inculdă următoarele dorinte ... (vezi toată discuția)
Revocare testament pentru neexecutare cezarad cezarad Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu revocarea unui testament. Daca beneficiarul testamentului este numit si executor testamentar de catre testator prin ... (vezi toată discuția)