avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Sunt angajată din 2 februarie. Din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Sunt angajată din 2 februarie. Din păcate am o ...

Bună ziua. Sunt angajată din 2 februarie. Din păcate am o problemă de sănătate și ar trebui să lipsesc 3-4 zile de la muncă. Pot lua concediu medical dacă am fost doar coasigurata la sănătate în ultimii ani până să mă angajez? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexia1311 , utilizator 22:25, 15 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , faptul ca ati fost coasigurat v-a asigurat doar asistenta medicala gratuita , nu si stagiul necesar platii concediului medical .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți lua 4 zile de concediu fără plată dacă sunteți bolnavă.
Nu va foloseste coasigurarea pentru plata CM.
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
Mulțumesc. Deci nu pot primi concediu medical? Indiferent dacă este plătit sau nu?

CHKa a scris:

Nu , faptul ca ati fost coasigurat v-a asigurat doar asistenta medicala gratuita , nu si stagiul necesar platii concediului medical .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! va rog, este urgent, daca stie cineva sa ma ajute ... Roxana 9 Roxana 9 Important! Va rog, este urgent, daca stie cineva sa ma ajute cu o informatie. In martie 2023 am incheiat indemnizatia de crestere copil, pe martie am 8 sile ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare concediu medical! bună ziua, dacă sunt angajat ... Dumitru67 Dumitru67 Stagiu de cotizare concediu medical! Bună ziua, dacă sunt angajat de pe 11 ianuarie 2023 și pe 14 iulie am avut o internare în spital, a fost îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit corinaion corinaion Buna ziua. Am lucrat timp de 20 de ani , pana in 2010 intr-un institut. Din 2010 am ramas acasa, nu am mai avut serviciu, dar am fost coasigurat la sotul meu ... (vezi toată discuția)