avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat un teren vecin de casa mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat un teren vecin de casa mea pentru a unii ...

Buna ziua. Am cumparat un teren vecin de casa mea pentru a unii gradinile. Langa acest teren am un vecin a caror ape pluviale, apa de la cismea, apa pe care o foloseste la animale (pentru spalat in grajd) sunt captate intr-un decantor. Prin panza freatica toata apa este drenata catre terenul cumparat, trece pe sub gardul de beton (l-am constuit recent, 80 cm in pamant si 1 m la suprafata, pentru a evita cearta cu el si crezand a nu o sa mai treaca apa) si ajunge pe teren, iar de acolo in gradina mea. Miroase foarte urat tot, este mereu mocirla si a inceput sa se inverzeasca pamantul. Preciezez ca nu este sfor de apa la mine. Ce sfat puteti sa imi dati in acest caz? Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:55, 26 Aprilie 2024
Trebuie vazut excat, notificat sa isi schimbe modul de deversare a apelor uzate, mentionare ca veti face plangere la Mediu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deversare ape uzate pe strada AlinaMarinBadea AlinaMarinBadea Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)
Ieseni, feriti-va de aceasta institutie,ca va aduce la sapa de lemn! sanseverina sanseverina Pe data de 28.05.2015 am fost fost verificati de catre Garda de Mediu in urma unei sesizari. S-a intocmit o nota de constatare. La capitolul sanctiuni au scris ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Din cauza ploilor din ultima perioada, mi s-a inundat pivnita cu apa. In zona in care locuiesc nu exista canalizare. Cu ajutorul unei pompe am ... (vezi toată discuția)