avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare despre regulament intern si amenzi.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare despre regulament intern si amenzi.

Buna ziua,

Am o intrebare despre regulament intern si amenzi.

Practic a fost pus un afis care avertizeaza cei care arunca cu apa pe geam sa primeasca amenzi pana la 5000 ron. Motivul dat este deteriorarea fatadei blocului si stropi pe alte geamuri.

Nu stiu daca se refera la mine, eu spal geamurile si pervazurile cu apa, nu arunc apa. Imobil e la parter deci nu ajung stopi pe alte geamuri decat daca e vant puternic. Atat pervazul cat si un fel de pervaz de sub geam sunt la ~5cm fata de peretele exterior.
Volumul de apa e neglijabil, nu stiu de ce asociatia e ingrijorata in timp ce exteriorul e supus ploilor.

Intrebarea mea e cum ar putea asociatia constata pagube in acest caz, sau care ar fi pasii care ai poate lua.

Daca amenda este trimisa de asociatie (nu stiu daca asociatia poate face asta) ce solutii exista contestare?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2024
Utilizator 20025, utilizator
Nu are absolut nici o legătură cu ceea ce spuneați dvs. la început !
Iar ceea ce ați citat e un fragment dintr-o hotărâre a consiliului general al primăriei.
Eu zic să lăsați pentru moment toată această poveste deoparte, nu e nici un "drob de sare" (dacă știți povestea) care să vă amenințe.

Reveniți doar intr-un caz concret, dacă se întâmplă efectiv ceva.

Multumesc pentru clarificari.

~ final discuție ~