avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Facilitati fiscale -constructii 2024
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Facilitati fiscale -constructii 2024

Buna seara, firmala la care lucrez desfasoara activitati in domeniul constructiilor conform cod Caen 41.42.43. Sectiunea F -Constructii.
Angajatorul este obligat sa aplice facilitatile fiscale in vigoare sau are posibilitatea de a decide daca aplica sau nu aceste facilitati financiare. Mentionez ca ceilalti angajati dispun de acesta facilitate financiare.
Ma intereseaza deoarece daca introduc salariul meu brut intr-un calculator de salarii online si nu selectez sectiunea Constructii si Agricultura , salariul calculat este egal cu salariul net pe care il incase. Daca selectez obtiunea constructii si agricultura salariul calculat este mai mare fata de ce primesc net.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2024
B. Vlad, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 10 Mai 2024
Angajatorul este obligat sa aplice facilitatile fiscale in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare oug 114/2018 mihaelabreban mihaelabreban Am o societate de inginerie , CAEN 7112, efectiv obiectul de activitate este proiectare asistata pe calculator ,in domeniul industriei auto .Toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in constructii! denisa_21 denisa_21 Buna dimineata, Avem cod caen 4322, a intrat in vigoare salariul minim in domeniul constructiilor? 3000 lei brut? Nu gasesc oug. :(( Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru constructii ROXANAP. ROXANAP. Buna ziua, Doresc sa imi autorizez pe punctul de lucru codul caen 4120, dar codul principal doresc sa il pastrez pe acelasi (7820), ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)