b]katalin1984 a scris:
Pana una alta ea refuza sa respecte programul de vizita impus de instanta prin ordonanta presedintiala......
Adica, v-ati dus ca si cand nimic nu s-a intamplat, fara sa ziceti iarta-ma sau sa fi dat macar vreun semn de parere de rau?
In viata de familie nu exista program de vizita.
Program de vizita familie exista in cazul in care un membru familiei e la inchisoare. Nu cunosc exact, cel condamnat si/sau familia face cerere, se aproba sau respinge de un angajat.
In viata de familie sunt relatii personale. Prin constitutie si toate cele sunt garantate drepturi si libertati... statul nu-si baga capul in viata privata de familie... dar poate sa-si bage coada la cerere. Dvs, cand ati cerut in instanta program de vizita, ati iesit din firesc, adica ati cerut instantei sa dispuna ceea ce in mod firesc nu s-a intamplat. Daca fortele nu-s de asa natura....
Nu zic d'astea de la mine, ca n-am eu minte stralucita, n-are rost sa caut adrese web cu legi si alte alea. Posibil chiar sa gresesc, fac legaturi si conexiuni aiurea intre cele ce mi-au cazut sub ochi.
Nu pareti sa fiti alfa, daca continuati ca si cum ati fi unul si nici n-aveti case si masini de vandut, sa platiti avocatii, sa se faca cum vreti dvs, impotriva celor firesti (comentariile avocatilor pe acest forum nu reprezinta consultanta juridica, ci sunt doar informatii la modul general) ... si pana apucati sa cititi cod civil, cod penal, cod de procedura, jurisprudente si toate cele ... ajunge copilul major, iar in vremurile astea pleaca de acasa si la 14 ani, ii ratati toata copilaria.
Nu zic ca-i rau ca-si baga statul coada. Si eu am facut cereri in instante, Slava Lui Dumnezeu. Unii parinti ajung sa abuzeze statul, instantele si altele, folosind instrumente si mecanisme dupa cuget, si nu dupa cum au fost oranduite. In unele chestiuni nu mai e nevoie de cerere, in apararea drepturilor si libertatilor poate sa-si bage si gheara. Asa ajung unii copii in plasament. Doamne fereste, nu se intampla asta in Romania, fara motive intemeiate. Nici parintii nu se folosesc de instrumente si mecanisme dupa cuget. Nici n-are statul bani sa-i tina. Zic si eu, in netrebnicia mea.
Domnul sa fie milostiv!