avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea de pietoni, ...

Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea de pietoni, întrebarea mea este dacă acceptăm suma oferită de asigurator mai putem merge în instanță că parte civilă în procesul penal, fata a primit 130de zile de îngrijiri medicale și avocatul mi-a spus să acceptăm suma că se consideră ca un avans și mergem în continuare pe proces pentru o sumă mai mare, Ce sfat îmi dați. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:05, 3 Iunie 2024
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca se poate. Este o practica obișnuită. Condiția este sa scrieți ca acceptați aceasta suma ca avans si in niciun caz sa spuneți ca acceptați suma fără a avea alte pretenții prezente trecute si viitoare. Evident ca societatea de asigurări va încerca sa va determine sa scrieți ca este o suma definitiva dar avocatul dv. știe ce are de făcut. Este o negociere , deci de dv. depinde.130 de zile de spitalizare nu pot fi lichidate cu o suma derizorie.
Noi toti cei care platim polite RCA suntem suparati ca sunt f scumpe, dar stie cineva cate polite se subscriu doar ptr achitarea unei sume intr-un astfel de caz ? Si cate accidente cu victime sunt si cate despagubiri uriase se achita ? De aia vor intra in faliment rand pe rand toti asiguratorii, iar polite RCA vor ajunge la preturi astronomice.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este. Stiu si eu un caz. Odata ce ai acceptat despagubirea data de asigurator, s-a terminat conflictul. De multe ori se poate intampla că dacă nu accepti asigurarea, și continui procesul, s-ar putea ca cel vinovat să nu poată plăti mare lucru in comparatie cu asiguratorul. Una este ca vinovatul să fie un miliardar, alta este să fie un simplu salariat.
11 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
lilivasiliu a scris:
Noi toti cei care platim polite RCA suntem suparati ca sunt f scumpe, dar stie cineva cate polite se subscriu doar ptr achitarea unei sume intr-un astfel de caz ? Si cate accidente cu victime sunt si cate despagubiri uriase se achita ? De aia vor intra in faliment rand pe rand toti asiguratorii, iar polite RCA vor ajunge la preturi astronomice.

Apocaliptica viziune. Cotind postarea d-voastra parca-l auzeam pe fundal pe profetul Ezechiel predicand distrugerea Ierusalimului si pustiirea Tarii Fagaduintei. Brrr
Societatile de asigurari dau faliment in Romania din cauza fraudelor din aceste societati, nu pentru ca sunt accidente cu despagubiri acoperite de polite. Asigurarile sunt de fapt cel mai sigur domeniu dintre domeniile financiare pentru ca estimarea numarului de accidente care se vor petrece anul viitor poate fi facuta cu o marja de eroare destul de mica cu ajutorul statisticienilor si matematicienilor pe care fiecare societate de asigurari ii are angajati.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu colaborați cu un av care are interes sa încasati cat mai mult, pt ca el s incaseze un onorariu de succes după terminarea unui proces ci cu una din zecile de firme de acest gen în care sunt băgați foști milițieni,foști lucrători servicii ,juriști de mana a doua care au interesul sa obțină cei 30 %la suta din partea dvs foarte repede.Au zeci sau sute de contracte astfel ca se compensează, profita de omul simplu care crede ca un avocat e scump și costa dar plătește sume astronomice unor escroci.
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat