avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea de pietoni, ...

Bună seara, fiica mea a avut un accident pe trecerea de pietoni, întrebarea mea este dacă acceptăm suma oferită de asigurator mai putem merge în instanță că parte civilă în procesul penal, fata a primit 130de zile de îngrijiri medicale și avocatul mi-a spus să acceptăm suma că se consideră ca un avans și mergem în continuare pe proces pentru o sumă mai mare, Ce sfat îmi dați. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:05, 3 Iunie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

ioanacatrinei a scris:
Asa este. Stiu si eu un caz. Odata ce ai acceptat despagubirea data de asigurator, s-a terminat conflictul. De multe ori se poate intampla că dacă nu accepti asigurarea, și continui procesul, s-ar putea ca cel vinovat să nu poată plăti mare lucru in comparatie cu asiguratorul. Una este ca vinovatul să fie un miliardar, alta este să fie un simplu salariat.

Insa in toate cazurile, indiferent ca accepti oferta asiguratorului sau te judeci, tot cu asiguratorul te judeci si tot de la el vei primi banii - asa este legea.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Dvs nu colaborați cu un av care are interes sa încasati cat mai mult, pt ca el s incaseze un onorariu de succes după terminarea unui proces ci cu una din zecile de firme de acest gen în care sunt băgați foști milițieni,foști lucrători servicii ,juriști de mana a doua care au interesul sa obțină cei 30 %la suta din partea dvs foarte repede.Au zeci sau sute de contracte astfel ca se compensează, profita de omul simplu care crede ca un avocat e scump și costa dar plătește sume astronomice unor escroci.

Foarte adevarat. E clar din ce a postat initial ca aparatorul dorea sa termine treaba cat mai repede si sa-si ia banii. Mi-era cumva greu sa scriu asta, dar daca ati scris-o d-voastra, trebuie sa va dau dreptate.
Faceti orice pentru a evita instanta. Punct!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
marcel.damaschin a scris:
Faceti orice pentru a evita instanta. Punct!

Ne puteti oare lumina de ce ar trebui sa evite instanta? Din experienta clientilor mei va spuns ca in general in instanta se obtin sume mult mai mari decat cele oferite de asigurator. De ce credeti d-voastra ca ar trebui sa evite sa obtina despagubiri mai mari?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este. Dar timpul si cheltuielile fac castigurile mult mai mici. Asta in cazul fericit in care nu ramai decat cu o hartie (sentinta). Nu?