avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua . As avea o nelămurire in privința ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua . As avea o nelămurire in privința împrumuturilor ...

Buna ziua . As avea o nelămurire in privința împrumuturilor online. Am apelat la dânșii doar pentru o perioadă scurta și pentru o valoare minima.Din păcate am inceput sa fiu mai rezervată. Exista anumite dezavantaje in privința dobânzilor. Întrebarea mea: de cand se aplică dobânzile? Având în vedere că cererea de împrumut a fost făcută în weekend iar banii au intrat după două zile, nu m-am putut folosi de acei bani . In sfârșit, dobânzile s-au cumulat indiferent de când a intrat împrumutul și a trebuit să achit toată suma fara sa fi cheltuit un leu.
N-ați semnat online și un contract cu instituția de credit`?
Acolo ar trebui să fie negru pe alb răspunsul la ce vă frământă.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
Dapix, utilizator
D-na draga , nici acum în secolul 21 nu ati învățat ca tot ce pare ușor și avantajos este exact pe dos ? Dacă vroiati un împrumut sigur și fără probleme , apelați la o banca , pentru imprumuturile online nu va poate garanta nimeni NIMIC .
Drăguț răspuns. Dar nu este chiar așa. Împrumuturile de la bănci sunt birocratice și pline de subsoluri și dobânzi . Merge doar pentru cele pe termen lung.

Etsy123 a scris:

D-na draga , nici acum în secolul 21 nu ati învățat ca tot ce pare ușor și avantajos este exact pe dos ? Dacă vroiati un împrumut sigur și fără probleme , apelați la o banca , pentru imprumuturile online nu va poate garanta nimeni NIMIC .

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De fapt sunt împrumuturi online de la bănci mult mai avantajoase decât la alte instituții financiare și ai nevoie de o adeverință de venit. Unele au dobândă 0 pe perioadă scurtă, unele prin card de credit sunt mai avantajoase decât un împrumut la IFN, la unele se acordă împrumuturi mici pentru încasarea salariului la ele, pe termene scurte, fără multe acte, în ansamblu toate sunt mai avantajoase la costuri, cu tot scrisul mic de la subsoluri.
Vedeși ce scrie în contract și notificați că nu plătiți dobândă decât după ce ați beneficiat de bani. Și refinanțați la o bancă dacă puteți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit nou MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, mi-am achiziționat o mașină second hand in rate, finanțatorul este un IFN cu o dobândă uriașă mai exact 56% pe an. Suma plătită anticipat ... (vezi toată discuția)
Credit de la ifn cu dobândă 140%: 5.000 de lei împrumutați pentru 60 de luni, rată de 633 lei/lună. e legal să fie practicată astfel de dobândă? Andreii08 Andreii08 Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)