avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ...

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si luna trecuta pe data de 24.06.2024 mia venit o instiintare de la judecatoria sector 2 ar putea sa fie o executare silita? Daca da cum pot rezolva aceasta problema? Presupun ca este prescrisa dupa atata timp. Este corect sa fiu dat in judecata de catre kruk dupa atata timp si daca este prescrisa? Trebuie sa-mi fac vre-o grija daca este prescrisa dar totusi mi-a venit instiintare de la judecatoria sector 2?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
ADDYBDA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADDYBDA , utilizator 16:34, 14 Septembrie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe acel formular se completează în dreapta sau nu completați nimic si trimiteți la judecătorie intampinare...dvs cu datele, parat în dosarul x solicit respingerea cererii invocând împlinirea termenului de prescriptie.

(3) După primirea formularului de cerere completat corect, instanţa va trimite de îndată pârâtului formularul de răspuns, însoţit de o copie a formularului de cerere şi de copii de pe înscrisurile depuse de reclamant.
Puneri în aplicare (1)

(4) În termen de 30 de zile de la comunicarea actelor prevăzute la alin. (3), pârâtul va depune sau trimite formularul de răspuns completat corespunzător, precum şi copii de pe înscrisurile de care înţelege să se folosească. Pârâtul poate să răspundă prin orice alt mijloc adecvat, fără utilizarea formularului de răspuns

Va sfătuiesc sa mergeti la un avocat cu ce ati primit.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2024
gi-jane2, moderator
Buna ziua,intampinarea o trimit la judecatorie prin posta sau merg personal la judecatorie la registratura? Unde pot gasi un model de intampinare? Sau daca mia-ti da un exemplu cum as putea scrie intampinarea va sunt recunoscator!
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
Manuela Rășină, administrator
Buna ziua,imi cer scuze ca tot insist cu intrebari m-am uitat din nou in plicul care l-am primit de la judecatorie si in el exista un formular de cerere in care au coplectat cei de la INVESTCAPITAL Ltd (KRUK) si inca un formular pentru parat. Intrebarea mea este daca complectez acest formular pentru parat in 3 exemplare si il trimit la judecatorie este bine? Daca da,ma pute-ti ajuta cu un exemplu cum sa il complectez? Va multumesc!
Mai am o intrebare daca nu sunt prea insistent trebuie sa trimit tot plicul inapoi cel care l-am primit de la judecatorie sau doar raspunsul?
Revin am primit in plicul de la judecotorie instiintare ca am fost dat in judecata de catre INVESTCAPITAL Ltd (KRUK) Formular-ul lor de cerere completat de iei si in un formular de rapuns unde trebuie sa raspund eu! Completez acel formular de raspuns cum mia-ti formulat dumneavoastra si merg si il depun singur la registratura judecatoriei este bine ? Va rog sa-mi raspunde-ti la intrebare,ca sa stiu daca este bine! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie mobila care a fost prescris trecand 3 ani de la neplata lui care sa judecat ieri eu raspunzand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte cu 2 luni in urma am primit in cutia postala o instiintare de la judecatoria sector 2 cum as fii ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)