avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ...

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si luna trecuta pe data de 24.06.2024 mia venit o instiintare de la judecatoria sector 2 ar putea sa fie o executare silita? Daca da cum pot rezolva aceasta problema? Presupun ca este prescrisa dupa atata timp. Este corect sa fiu dat in judecata de catre kruk dupa atata timp si daca este prescrisa? Trebuie sa-mi fac vre-o grija daca este prescrisa dar totusi mi-a venit instiintare de la judecatoria sector 2?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
ADDYBDA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADDYBDA , utilizator 16:34, 14 Septembrie 2024
Multumesc din suflet!

gi-jane2 a scris:

Adică e cert ca nu se va judeca la sectorul2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie mobila care a fost prescris trecand 3 ani de la neplata lui care sa judecat ieri eu raspunzand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte cu 2 luni in urma am primit in cutia postala o instiintare de la judecatoria sector 2 cum as fii ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)