avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ...

Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si luna trecuta pe data de 24.06.2024 mia venit o instiintare de la judecatoria sector 2 ar putea sa fie o executare silita? Daca da cum pot rezolva aceasta problema? Presupun ca este prescrisa dupa atata timp. Este corect sa fiu dat in judecata de catre kruk dupa atata timp si daca este prescrisa? Trebuie sa-mi fac vre-o grija daca este prescrisa dar totusi mi-a venit instiintare de la judecatoria sector 2?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2024
ADDYBDA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADDYBDA , utilizator 16:34, 14 Septembrie 2024
Buna ziua,am depus intampinare prin formularul care l-am primit in cutia postala si am primit acest raspuns:

ip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în soluţionarea cererii. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 11.09.2024.
gi-jane2 a scris: Cum trebuie sa procedez in acest caz? Nu am primit nimic acasa am urmarit dosarul online pe judecatoria sector 2.

Pe acel formular se completează în dreapta sau nu completați nimic si trimiteți la judecătorie intampinare...dvs cu datele, parat în dosarul x solicit respingerea cererii invocând împlinirea termenului de prescriptie.

(3) După primirea formularului de cerere completat corect, instanţa va trimite de îndată pârâtului formularul de răspuns, însoţit de o copie a formularului de cerere şi de copii de pe înscrisurile depuse de reclamant.
Puneri în aplicare (1)

(4) În termen de 30 de zile de la comunicarea actelor prevăzute la alin. (3), pârâtul va depune sau trimite formularul de răspuns completat corespunzător, precum şi copii de pe înscrisurile de care înţelege să se folosească. Pârâtul poate să răspundă prin orice alt mijloc adecvat, fără utilizarea formularului de răspuns

Va sfătuiesc sa mergeti la un avocat cu ce ati primit.

Buna ziua,am urmarit online acest dosar la judecatoria sector 2 si abia acum sa afisat online la judecatoria sector 2 o solutionare care suna asa:
ip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti în soluţionarea cererii. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 11.09.2024. Nu inteleg la ce se refera admite necompetenta sect 2 si declina solutionarea judecatoriei sect 4 fara cale de atac etc. Daca ma poate lamurii cineva mai exact la aceasta solutionare v-as fii recunoscator!
gi-jane2 a scris:

Bifați ca nu.
Si scrieti și de ce...de când datează datoria și ca dreptul lor la actiune e prescris.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa se judeca sectorul 4 ca sectorul 2 nu e competent teritorial
Buna ziua,si la ce se refera fara cale de atac?

gi-jane2 a scris:

O sa se judeca sectorul 4 ca sectorul 2 nu e competent teritorial

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adică e cert ca nu se va judeca la sectorul2

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie mobila care a fost prescris trecand 3 ani de la neplata lui care sa judecat ieri eu raspunzand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte cu 2 luni in urma am primit in cutia postala o instiintare de la judecatoria sector 2 cum as fii ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)