tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic	    

Petrus1731	                   

Am imprumutat o persoana cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut datat si semnat de imprumutator, imprumutat si girant. Contractul nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Petrus1731	                   

Am imprumutat o persoana cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut datat si semnat de imprumutator, imprumutat si girant. Contractul nu a fost ... (vezi toată discuția)

amOIntrebare2015	                   

In primul rand, imi pare rau daca nu am selectat cea mai potrivita categorie pentru aceasta intrebare.
O persoana apropiata mie mi-a cerut imprumut o suma ... (vezi toată discuția)
	                    amOIntrebare2015	                   

In primul rand, imi pare rau daca nu am selectat cea mai potrivita categorie pentru aceasta intrebare.
O persoana apropiata mie mi-a cerut imprumut o suma ... (vezi toată discuția)

flory80	                   

Acum 2 ani am imprumutat unui prieten suma de x euro pentru o perioada de 6 luni. Singurul inscris este un contract de imprumut incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)
	                    flory80	                   

Acum 2 ani am imprumutat unui prieten suma de x euro pentru o perioada de 6 luni. Singurul inscris este un contract de imprumut incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)