avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Modificarea functiei unui angajat se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Modificarea functiei unui angajat se poate transmite in ...

Buna. Modificarea functiei unui angajat se poate transmite in Revisal si dupa data modificarii? Adica din 18.09.2024 trece de pe functia de lucr. comercial pe functia de receptioner - transmiterea in Revisal se poate face si in data de 20 09.2024? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 6 Aprilie 2025
Nu...se face anterior datei de la care isi produce efectele.
Asa stiam si eu. M-am contrazis cu o colega. Multumesc pt raspuns.
Buna ziua.
Revin cu urmatoarea intrebare referitoare la termenul legal de transmitere a modificarilor la CIM in Revisal :
In cadrul unei societati pe actiuni in cursul lunii ( in data de 12.03.2025) are loc o sedinta de consiliu de administratie unde se hotaraste modificarea salariilor tarifare de incadrare , a functiilor ocupate si a locului de munca (pt o parte dintre salariati), incepand cu data de 01.03.2025.
Este legal sa se transmita in Revisal modificarile referitoare la functie la data hotararii consiliului de administratie ( data de 12.03.2025), dar cu producere de efecte din data de 01.03.2025, avand in vedere art 4, alin.2 din HG 905/2017 ?

Multumesc anticipat pt raspuns.

Nu ... modificarea functiei in REVISAL se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Revisal claraalex claraalex S-a revewnit la transmiterea in Revisal in termenul de 20 zile lucratoare , pentru actele ad. cu modificarile la contract?(durata CIM, salariul,etc) iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce modificari se pot face in revisal in termen de ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, Ce modificari se pot face in Revisal in termen de 20 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare?de exemplu, in cazul in care doresc acum sa fac ... (vezi toată discuția)