avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vindut o mașină proprietate personala ce trebuie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vindut o mașină proprietate personala ce trebuie sa fac ...

Am vindut o mașină proprietate personala ce trebuie sa fac sa îi las și asigurarea cumparatorului
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 14:33, 11 Septembrie 2024
De ce trebuie lasata cumparatorului asigurarea ?
Sa-si faca o polita RCA in vederea inmatricularii.
[ link extern ]
[ link extern ]
Despre ce asigurare vorbiti,?Cumpărătorul va face o altă asigurare autovehiculului. ( RCA sau Casco).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa achiziționez o mașină din tara și ... Adriannn1 Adriannn1 Bună ziua, as dori sa achiziționez o mașină din tara și nu știu cum sa fac cu RCA\'ul sa duc masina pe roti se poate după ce îmi da proprietarul ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Instrainare masina fara acte de vanzare cumparare, proprietar decedat, probleme mostenitori ioneliatatiana ioneliatatiana buna seara, Intampin o situatie destul de neplacuta. Anul trecut tatal meu a instrainat masina sa ,proprietate personala unei persone.La cateva zile tatal ... (vezi toată discuția)