Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea este. Am un contract de intretinere cu uzufruct viager cu fica si ginerele. Intrebarea mea ar fi ca in caz ca copii vor sa vanda casa si eu as fi de acord sa renunta la uzufruct viager cu semnatura. Ce urmari ar avea? Presupun ca copii ar vinde casa de 170de metripatrat cu 100 000 de euro eu cat la suta as avea dreptul dupa renuntarea contractului ce mi se cuvine dupa lege la asfel de intelegere. (Vanzarea casei, renuntare contract si despagubire prin bani) Multumesc la cei care imi raspundeti la intrebarea mea!
widad
Utilizator 9din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
Anulati clauza prin instanta,deveniti proprietara,vindeti,cumparati va alta locuinta si din banii ramasi dvs hotariti ce ,cit ,cind oferiti copiilor! O sa constatati ulterior functie daca mai au interese financiare fatta de dvs....cit valoreaza iubirea lor fata de dvs! Sanatate!
Dezbatere mostenire
ghita2017
buna ziua! am si eu o intrebare,parinti mei parintii mei au lasat mostenire o casa ficei mele cu act de vanzare cumparare si scrie ca \"acum la autentificarea ... (vezi toată discuția)